Welkom bij Groen Energy
085 - 064 51 77
Ma t/m Vr: 08:00 - 18:00

Verzekeringen en cameratoezicht

Denk bij het opzetten van een zonnepark ook aan verzekeringen en cameratoezicht. Voordat Theo Groen jr. adviesbureau Groen Energy had opgericht, was hij actief als agrarisch en bedrijfskundig schade-expert bij verzekeringsmaatschappijen. Met Groen Energy zetten wij deze kennis graag in voor partijen die een zonneweide willen realiseren en alles goed geregeld willen hebben rondom verzekeringen en cameratoezicht, afrastering en toeganscontrole.

De zonneweide moet bijvoorbeeld worden verzekerd tegen brand en tegen schade door inbraak en vernielingen. Met cameratoezicht kan veel ellende worden voorkomen.

Ook is het verstandig om te kijken hoe de leveranciers de zonnepanelen en constructiematerialen hebben verzekerd tijdens de productie en het transport. Groen Energy vindt het bijvoorbeeld belangrijk dat er bij de leverancier van zonnepanelen (vaak in China) controle is op de productie van de panelen. Dit betekent wel een extra kostenpost, maar op verzekeringsvlak biedt deze controle veel meer zekerheid. De extra controle zorgt voor een degelijker productie en dat heeft een positief effect op de brandveiligheid. Verzekeraars zijn hier uiteraard heel blij mee en bieden daardoor een lagere verzekeringspremie aan. Bovendien kan de extra controle u meer rust geven, want op brand, inbraak en schade zit niemand te wachten. Neem gerust contact op met Groen Energy als u meer wilt weten over verzekeringen en cameratoezicht.