Welkom bij Groen Energy
085 - 064 51 77
Ma t/m Vr: 08:00 - 18:00
groen breed
Video afspelen

Over Groen Energy

Met onze voeten in de klei van de Noordoostpolder hebben Theo Groen sr. en Theo Groen jr. in 2015 de stap gezet om een zonnepark op te zetten in Luttelgeest (Noordoostpolder). De combinatie van technische kennis, financieel inzicht en oog voor detail blijkt tijdens het traject een groot pluspunt. Door gedetailleerd naar cijfers, materialen, kabeldiktes en omzettingen te kijken en alles goed op elkaar af te stemmen, hebben we in 2019 onze eerste zonne-energie kunnen opwekken en mogen terugleveren. Nu het park in bedrijf is, monitoren we dagelijks de te verwachten opbrengsten en kosten. Om te voorkomen dat we een negatieve vergoeding krijgen voor het leveren van energie slaan we de energie vanuit ons zonnepark tijdelijk op. Daarmee verhogen wij het rendement van onze zonneweide en verkorten wij de terugverdientijd.

Van eigen zonnepark naar adviesbureau zonne-energie

Door de opgedane kennis met ons zonnepark en de al bestaande know how op het gebied van verzekeringen, techniek en financiën zijn wij regelmatig benaderd voor advies. Theo Groen jr. heeft daarop Groen Energy opgericht. Naast het geven van advies bij het realiseren van een zonneweide kunnen wij diverse andere diensten verzorgen, bijvoorbeeld in de rol van ontwikkelaar, aannemer en bemiddelaar in zakelijke energieafnemers. Ook kunnen wij geheel of gedeeltelijk eigenaar worden van een zonneweide, bijvoorbeeld als mede-participant, pachter of eigenaar. Met ‘Operations & Maintenance’ ontzorgen wij u door de dagelijkse gang van zaken na de realisatie van uw zonneweide uit handen te nemen. Tot slot kunnen wij een rol spelen bij het verzekeren van uw zonnepark en bij cameratoezicht.

Advies voor uw zonneweide

Bent u geïnteresseerd in een partij die u kan adviseren en/of ontzorgen bij het ontwikkelen van een zonnepark of heeft u grond die zeer geschikt is om een zonneweide op te realiseren, neem dan contact met ons op. Theo Groen jr. van Groen Energy komt graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek over uw zonne-energieplannen.

Groen Energy in het kort